Välkommen till min blogg!

Jag är en rappare från Hässelby som är stressad upp till halsen iprincip varje dag sedan ett år tillbaka. Mycket har jag att tacka mig själv för det då jag alltid ser till att ha för många bollar i luften, bland annat av mitt musikvideoskapande och impulsiva projekt som
jag tvingar mig att slutföra. Men jag startade denna blogg framförallt för att jag inte kommer släppa fler låtar på ett tag då jag nyss
fått ett skivkontrakt som hindrar mig att släppa låtar utanför skivan och för att de som lyssnar på min musik ska kunna hålla koll på
hur det går med skivan.
I bloggen kommer jag växlande blanda in roliga videoklipp och information om släpp men jag kommer också visa lite mer av vad
som döljer sig bakom skalet av Prendel, den personliga sidan som jag oftast inte visar.

Mycket nöje / Christian Prändel
November Session (Musikvideo)
2010-11-30 22:28:10
Efter sjukt mycket om och med är videon äntligen uppladdat på min alldeles egna fina YouTubekanal, trck gärna på "Subscribe" om ni vill se mer :)

Låten Gästas av den kända battlerapparen Shazaam
Vill du se mer av honom, in på bloggen http://www.dubcnn.se/blogg/rifa/ )

Den gästas även av Madeleine som gör sin debut i både låt och videoinspelning.
Madeleine Eriksson @ facebook

Beatet står RSL för, riktigt fett beat.

Mixen utfördes av Eros lila från Drivingforce recordings.

Låten har tema Stockholm, vår egen syn av Sthlm, min vers är uppbyggd så att den börjar med mina minnen i stockholm, sedan byter jag till att trots sin kalla image så finns ett stort hjärta för storstaden och avslutningsvis varför jag älskar Stockholm.

 

 

Lägg gärna en kommerntar om vad du tycker :)


Så kan det gå...
2010-11-30 21:47:06

Gästbloggare: UltraPer

Jag får i skrivande stund en lektion i engelska av fullblodsamerikanen AMC. Hon är övertygad om att det heter "bitch" och inte "biatch", men har uppenbarligen inte greppat uttrycket konstnärlig frihet som i korta drag innebär att jag kan stava ord hur FAN jag vill, och det blir ändå bawlin' eftersom jag är upphovsman.

Jag fick den fina idén att alla personer i det här rummet (Christians vardagsrum) ska få sig en varsin känga, så det är väl bara att safta på, antar jag.
Vi drog lott om vem som skulle få sitta bredvid AMC, och det är inte på grund av att man vill det - utan på grund av att det är ett straff, trots att hon är enda tjejen i rummet. Förutom att hon sitter och mumlar kassa rim för sig själv så har hon också en annan ovana som hon lagt sig till med redan i barndomen.
Hon är en förlägen nymfoman, och det är ju en delikat situation eftersom hon lider av ett tvångsbeteende, samtidigt som hon är blyg.

Föreställ er själva hur det ser ut när hon ska blotta sig för oss helt oannonserat. Hon ligger i en krampaktig fosterställning, helt rödblossande om kinderna, och gråter av skam samtidigt som hennes händer lever ett eget liv och sliter av plagg efter plagg från kroppen som stretar emot.
Det är med skräckblandad vämjelse som man inte har några som helst problem med att titta åt ett annat håll.

Caffo vaknade nyss efter att ha sovit i hundra år. Törnrosa-AMC hoppade fram och slabbade ner hela ansiktet på honom med sina fyra läppar.

Ja, ja. Så kan det gå när inte haspen till AMC's bur är på. Fortsättning med dissar kommer i nästa inlägg.

Access till kontot!
2010-11-30 19:16:51

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSS!

YIHAAA YIHOOOOO

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


¨
Youtube-kontot tillbakahackat, ni anar inte vilken klump som lossna från halsen åååå vilken lättnad! 
I made it!


Tusen tack till alla som försökt hjälpa mig, det uppskattas verkligen. Får bjuda över alla på middag och ett par bira nån dag.


Panik inför Nov-släppet
2010-11-30 16:09:18
Jag har slitit som en åsna för att försöka få tillbaka min mail och mitt youtubekonto utan resultat, det lutar åt att jag få byta youtubekonto, det är en ganska stor förlust då jag kämpat med kontot i många år. Jag har haft en liknande förlust för många år sedan då jag köpte en extern hårddisk för att lägga alla viktiga saker på, där hade jag samlat alla videos, bilder och låtar jag gjort från 90-talet tom ca 2005, sen råkade jag formatera hårdissken 3 gånger av nån dum jävla anledning, och detta blir nästan som en deja vu.

Ikväll släpps ivarjefall Novembersession-musikvideon på bloggen, förbered er för att ge mig massa kommentarer :) det är det roligaste med att göra musikvideos :)

Nu sitter jag inne på lagret på jobbet och väntar in de sista minutrarna innan min lunchrast slutar.

Shohej

Inte en blund sömn inatt
2010-11-30 12:22:53
Lyckades inte somna in en millisekund inatt, och nu ska jag jobba till kl 20:10 ikväll, kommer bli hårt.
Hinner inte skriva mer nu så ni får se ett klipp när jag och mina dudes droppar en vers vare sig ni vill eller inte:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rHbhO_5ZiTI?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rHbhO_5ZiTI?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


Tungt
2010-11-30 00:44:48
Råkade svepa förbi denna bild, och det är nåt med det där halsbandet i kombination med tröjan som gör det så jävla tung!Am i right?

Analogt photoshop
2010-11-29 23:48:19
Det skulle nog vara ordet, om det fanns ett ord för Challe, så sjuka pjäser han placerar på sina pappersbitar, potential i den killen alltså :O

 

Se mer av hans verk på www.charlydesign.blogg.se


Datorhackande
2010-11-29 23:05:10
Har blivit mer och mer ororad sen jag fick mitt hackade YouTube-konto hackat (;))
Har ringt runt bland mina asfeta kontakter och spreadade the word i mitt rop på hjälp.

Fronda ropar också på hjälp i härligt orala läten i:

 

Många godhjärtade vänner har godhjärtat men förjäves kämpat in i slutet av svett och tårar i deras tappra försök att försöka hjälpa mig att få tillbaka mitt konto, har även utlyst stora summor pengar för den som kan hacka tillbaka det.

När jag kom hem från jobbet kl 20:25 väntade mina bästa vänner på mig där hemma med Billys pan pizza och alla möjliga medel för att få mig att avslappna under stressen i min slutkörda skalle.

Nu blir massa skön musik och många expressionistiska tankebanor.

Angelica är nu påväg hit och ska joina gänget, som alltid lär det bli en skön kväll.

 

Ändrat: 23:54
Och nu är även Johanna på väg hit, bara så du vet ;)

 

Charly fotar en av sina skisser till sin blogg: (www.charlydesign.blogg.se)

 

 

Caffo innehar samma position som den senaste gången han fastna på kort, men jag kan intyga som Caffos ansvarigas coachs coachtränares målsman att han faktiskt har rört på benen idag:

 

Presentation av min nya gästbloggare UltraPer:


Gästbloggare: UltraPer

Det finns ett antal personer i sverige som tycker att jag har rolig humor, det finns däremot ett fåtal personer i sverige som jag tycker roar mig. Linus Vilhelmsson aka UltraPer är nog den roligaste person jag någonsin träffat, tvivlar inte en sekund på att ni kommer tycka om hans sätt att uttrycka sig här på bloggen. Linus är en mycket nära vän och har varit min vapendragare sedan 1:a ring.

Linus är en fritidsrappare, stor graffitimålare och framtida prendelslivsbloggsgästbloggsförfattare.

Under sina 22 planetssnurrs erfarenhet av världen och livet har han upplevt mycket resor och festande.

Väkommen broder!

 


 

Shodå


Jobbajobb
2010-11-29 15:38:42
Jag jobbar då på en Expert-butik och har jobbat här i snart 3 år, ett väldigt skönt jobb emellanåt faktiskt. Ena dagen är aldrig andra lik, ena dagen har jag hand om servicar, andra dagen bara sälj och tredje dagen något helt annat.
En av mina kollegor både på Expert och under filmproduktioner vid namn Patrik Forsberg visade ett litet filmklipp han hade gjort till en av sina vänner, tyckte den var värd att släppa på bloggen.

Tips: Titta på den när du är övertrött:


Videoredigering med åskådare
2010-11-28 23:55:37
Har suttit och klippt videon ända sen jag kom hem, har kommit sjukt långt faktiskt. Skönt att kunna slappna av nån dag innan månasskiftet.
Har sällskap av några vänner som sitter och pratar om jätteointressanta saker som jag inte hänger med på, eller så kan det helt enkelt vara att jag fastnar i en dator så fort jag tittar i den och inte hör sammanhangen.

Hoppas ni sover lika gott som caffo alltid gör med sin laptop som han bär med sig 24/7.

Caffo:


Charly sitter och skissar med kissar i knäet:


Angelica (AMC) och Theres busar i soffan:


Madeleine åskådar sin första inspelade låt och musikvideo (Förutom att hon spelade in en låt med sin kör och gjorde en musikvideo till den när hon gick i fyran ;O):

Filminspelning för Nov-Session
2010-11-28 18:02:33
Har vart ute i det svinkalla vädret idag och spelat in musikvideon för "November Session" som gästas av Shazaam och Madeleine.
Caffo har varit min högra hand under inspelningen då han skötte kamera-arbetet när jag var i bild.
Nu när allas fingrar är coola så är vi at my place och ska påbörja klippningen av videon, jag har bara till den 30e att släppa den, så jag måste stressa järnet nu i ett par dar. Ångesten över mitt hackade YouTube-konto kommer nog inte va ett hjälp på vägen dock, men jag ska göra mitt bästa för att lösa båda problemen.

Fråga på i kommentarerna om ni vill fråga nåt speciellt ;)
Prendel:


Prendel:


Caffoholic:


Madeleina:


Madde:


Shazaam:

Slappna av.
2010-11-27 23:17:22
För er som sitter i min sits och känner sig stressad eller/och pressad, ta denna kväll och bara slappna av, chilla ner, för min skull som indirekt är för er skull, för mig.. jjjjjjjjja!

Min nära vän Charly sitter tillexempel i min soffa nu och klappar min katt dexter och bara slappnar av:En vers för bloggen och kompisen
2010-11-27 22:35:22
Som ni ser i filmen så mer eller mindre tvingar Caffo mig att droppa en vers för han, och jag vill ju inte dö så jag drog ett par lines. Kommer från musikvideon jag spelade i i kina "Prendel- November Session"


Vattenmelon e smarrigt
2010-11-27 18:51:38
Satt och tänkte på hur gott det skulle vara med en kall vattnig (no shit) vattenmelon, vilket fick mig att tänka på detta helt underbara klipp.

Måste bara älska programledarn "They dont call it amazing race för nothing"

Följ min blogg med

Inskickat litet Tips
2010-11-27 18:20:18
Jag skrev tidigare ut att jag gärna tog emot idéer till min kommande musikvideo, en av alla inskickade idéer var denna som jag fasnade lite extra för. Jag hängde inte med ett dugg och jag förstod inte hur den var tänkt att bli filmad som en musikvideo, haha men ändå var den sköön, speciellt "rapprutan" :)


Citerat

" Jo jag kom på bara att jag inte hört någon rappare som bara rappar siffror. Kan ju typ handla om ett trist matte test i en skola och du rapparen tjafsar med läraren och han förolämpar dig. Du sätter dig längst ner i salen med bestämda steg. Läraren sitter och blänger på dig och säger att du inte ska fuska. Sen när tiden är ute, du sitter kvar sist av alla. Går fram och hoppar upp på katedern som blir din rappruta och där rappar du sönder läraren genom att kunna alla siffror i huvudet :) . Jag vet att jag inte tänker som alla andra men det gör mig till den störda jävel som jag faktiskt är heheh Hare gött Ciao "

CHILL PILL MED CHILLACHALLE
2010-11-27 15:20:09
Nu orkar jag inte mer, blir för stressad av allt överrallt. Nu skiter jag i allt och ska gå väldigt bestämt ner till till affären och handla mängder av goda saker, sen ska jag i rask takt vandra mig hem och svetsa fast min bakdel längst in i soffan och titta på film med Challe istället.

Hackat YouTube-konto
2010-11-27 13:56:04Helsikkes Järnspikars!
Någon sablars själ har hackat mitt Youtubekonto och min mail, vet fan inte vad jag ska göra, måste ha access till den när jag ska ladda upp November Session.  Har närmare 1 300 000 Views på kanalen som jag slitit och byggt upp. Hur fan ska jag göra nu??

/ Bitter Prendel

Godmorgon världen
2010-11-27 12:48:17
Efter jag tagit bort lite sandkorn från mina ögon som John Blund snällt lagt dit när jag sov och efter jag klickat mig runt på datorn ett par vändor har jag dragit slutsatsen att jag drickit lite för mycket Xanté igår.
Idag ska jag träffa en väldigt trevlig tjej som heter Johanna, dock vet jag inte vad vi ska hitta på.
Ikväll måste jag ladda batterier till kameran och leta upp alla tillbehören till filmningen imorn, ska filma November Sessions musikvideo imogon med Shazaam och Madaleine.

Fotnot:
Jag har under hela året haft ett projekt som innebär att jag ska göra en musikvideo till mig själv en gång i månaden året ut, och döpa dessa låtar/videos till januari, februari etc. I slutet av året ska jag släppa alla låtar plus videos ihop så kan jag officiellt säga att jag är först i hela världen att släppa en Video-skiva/netplay, en musikvideo till varje låt. Har jobbat häcken av mig hittils så ja hoppas det är värt det. Mitt liv har typ raserat under året pga brist på vanlig fritid men nu är det bara november och december kvar.

Har idétorka, någon som har förslag till ämnet på December-session videon?

Här är några av de senaste månadsvideorna jag skapat:

Psycho-videon Danish:Gangter-ironiska videon med Gyllander:Kina-videon:


Nyhet: Känd på 3 timmar
2010-11-27 00:07:57
Nä nu har jag fått så många tittare att hela världen tycker att det är sjuukt skit mycket, som här tillexempel hitta jag en video på youtube som är en intervju från något land där dom pratar om min blogg.

Checka:


Galet! 500 besökare!
2010-11-26 23:16:03
Har haft bloggen i 3 timmar och har redan över 500 besökare. haha tungt!

Var hälsad


Nya bloggen klar!
2010-11-26 20:01:37
Nu har jag suttit i dagar och (tro det eller ej) timmar också, för att scripta min nya blogg.
Detta är första gången jag scriptar överhuvudtaget, min erfarna lärare var ingen mindre än Caffo.
Anledningen till att min blogg troligvis kommer bugga lite varstans är för att det var dom delarna jag scriptade själv :P
Vill ni ha en ny fräsch bloggdesign? Kolla in www.caffoholic.se och dra iväg ett mail till honom och du får en komplett bloggdesign+scriptning och allt vad det heter för 700:- ~ 1000.-(69 cheesburgare och en tia).
Designen har jag dock suttit och knåpat ihop själv i photoshop 7.0 :p

Just nu har jag halvt täckt bloggen med inlägg bara beståendes av punkter (såhär ser en punkt ut "."), men om ni finner någon bugg (bugg betyder fel, tror jag) så får ni gärna meddela mig om detta.

Här sitter jag en millisekund av alla skitmånga millisekunder jag suttit med bloggen.
Nu ska jag luta datorstolen några grader bakåt och titta på mitt skapande samtidigt som jag smakar på min Xanté (Päronlikör), sen lär väl jag titta lite till på bloggen innan jag bofäster min röv i soffan och dricker lite mer Xanté (Päronlikör).

Hoppas ni har och kommer fortsätta uppleva en trevlig kväll

Peyys

.
2010-11-26 19:36:37
.